BACKBONE MC


Ajankohtaiset uutiset Facebookissa Backbone support-ryhmässä.

Backbone MC syntyi Tampereella elokuussa 2002. Kerho sai alkunsa, kun muutama jo 1990-luvun alusta lähtien Harley-Davidsoneilla ajanut kaveri päätti perustaa biker-klubin, jossa pääasioita ovat nimenomaan prätkillä liikkuminen, positiivishenkinen yhteydenpito samanhenkisiin ihmisiin ympäri Suomen sekä oman tallitilan ylläpito.

Perustajajäsenillä oli ennestään kerhotaustaa muista klubeista liki 10 vuoden ajalta, ja vähitellen mukaan tulleista uusista jäsenistäkään kukaan ei ole aloittelija pyöräharrastuksen suhteen. Kerhossa on tällä hetkellä kymmenen jäsentä, yksi prospect ja kaksi hangaroundia. Lisäjäsenille ovet ovat auki, kun henkilökemiat sopivat yhteen.

Jäseneksi hyväksyttävän tulee osoittaa olevansa ennen kaikkea koko kerhon luottamuksen arvoinen kaveri. Lisäksi hänen täytyy olla valmis ajelemaan pyörällään innokkaasti vuodesta toiseen ja tekemään tinkimättömästi töitä oman klubin eduksi. Mukaan eivät pääse henkilöt, jotka keskittyvät mieluummin pelkkään lähipubissa örveltämiseen tai trendikkäiden Harley-vaatteiden osteluun. Oman klubin mainetta ei saa vahingoittaa esimerkiksi käyttäytymällä sopimattomasti muita bikereita kohtaan.

Backbone MC on puolueeton kerho, ja sen värit ovat sininen ja hopeanharmaa. Klubin logossa luurankomies ajelee prätkällään selkä katsojaan päin, ja hahmon selkäranka erottuu selvästi. Viihtyisä klubitila sijaitsee osoitteessa Hatanpään valtatie 34 H 3 eli Hatanpään teollisuustalon alakerrassa Tampereella. Sähköpostiyhteyden saa osoitteessa backbone@backbonemc.org. Soittaa voi numeroon 044-5979313.

Support Your Local Silver & Blue Boners!