BACKBONE MC


Ei mut hei! Sen aika on taas käsillä. Vuoden kohokohta lauantaina 14.3.2015 kello 21:00, jo käsitteeksi muodostunut Backbone MC luotsaama Biker bench party. Tarkoituksena kahden henkilön joukkuein nostaa niin monta penkkipunnerrustoistoa kuin mahdollista. Tangossa oman elopainon verran rautaa. Tyyli vapaa. Ainoa sääntö on, että molemmat nostajat ovat jonkun kerhon member, prospect tai hangaroundjäseniä. Illan musiikillisesta viihteestä vastaa Remington! Rentoa menoa, hauskoja hahmoja ja riittävästi suunkostuketta. Pidempimatkalaiset ja miksei muutkin, ovat tervetulleita tallille etkoille klo 17 alkaen. Liput vastavirtaklubin ovelta 8€. Lippuvaraukst, kisailmoittautumiset ja muut lisätiedot: Ola 044 5979313

Muita ajankohtaisia uutisia Facebookissa Backbone support-ryhmässä.

bbmc2014

Backbone MC syntyi Tampereella elokuussa 2002. Kerho sai alkunsa, kun muutama jo 1990-luvun alusta lähtien Harley-Davidsoneilla ajanut kaveri päätti perustaa biker-klubin, jossa pääasioita ovat nimenomaan prätkillä liikkuminen, positiivishenkinen yhteydenpito samanhenkisiin ihmisiin ympäri Suomen sekä oman tallitilan ylläpito.

Perustajajäsenillä oli ennestään kerhotaustaa muista klubeista liki 10 vuoden ajalta, ja vähitellen mukaan tulleista uusista jäsenistäkään kukaan ei ole aloittelija pyöräharrastuksen suhteen. Kerhossa on tällä hetkellä yhdeksän jäsentä, kolme prospectia ja yksi hangaround. Lisäjäseniä otetaan vain pitkän harkinnan jälkeen.

Jäseneksi hyväksyttävän tulee osoittaa olevansa ennen kaikkea koko kerhon luottamuksen arvoinen kaveri. Lisäksi hänen täytyy olla valmis ajelemaan pyörällään innokkaasti vuodesta toiseen ja tekemään tinkimättömästi töitä oman klubin eduksi. Mukaan eivät pääse henkilöt, jotka keskittyvät mieluummin pelkkään lähipubissa örveltämiseen tai trendikkäiden Harley-vaatteiden osteluun. Oman klubin mainetta ei saa vahingoittaa esimerkiksi käyttäytymällä sopimattomasti muita bikereita kohtaan.

Backbone MC on puolueeton kerho, ja sen värit ovat sininen ja hopeanharmaa. Klubin logossa luurankomies ajelee prätkällään selkä katsojaan päin, ja hahmon selkäranka erottuu selvästi. Viihtyisä klubitila sijaitsee osoitteessa Hatanpään valtatie 34 H 3 eli Hatanpään teollisuustalon alakerrassa Tampereella. Sähköpostiyhteyden saa osoitteessa backbone@backbonemc.org. Soittaa voi numeroon 044-5979313.

Support Your Local Silver & Blue Boners!